Mozgalmas, labdarúgásban gazdag hetünk volt

Igen mozgalmas, sporttal teli héten van túl egyesületünk.

A hetet a hétfőn megrendezésre került a szezonnyitónak számító Megyei U13-as bajnokság labdarúgó csapatunk számára. Három meccs lett volna labdarúgóink számára tervezve, de a Rakamazi csapat ellen elmaradt a megméretetés így a másik helyi csapat a Tiszavasvári Sport Egyesület ellen és a Tiszalök VSE ellen játszott, ahol mind a két alkalommal győzedelmeskedni tudott.

Majd U14-es labdarúgóink szerdán Ibrány felé vették az irányt, hogy a sorsolásban a szezon 9. fordulóját megrendező Ibrány SE ellen mutassa meg tudását. Szerencsére elég jól is sikerült, mert a helyi csapatot végül 1:11-re győzték le a fiúk.

A szerdai remeklést követően ismét az U14-es focistáinké volt a főszerep és Nagykállóba utaztunk, ahol a szerdai lendület az esős délután se fogyott el és egy szoros meccset nézhettünk meg, ahol végül 2:4-re ismét sikerült győzedelmeskedni csapatunknak.

Szombati napon a legkisebbek U7 és U9-es csapatuknak is megkezdődött a szezon és egyben Öregfiúk csapatunk is pályára lépett. Az utóbbi csapatunk eredményei a következők voltak:

Tiszavasvári SK – Nyírmeggyes SK 1:4

Nyírbátori LSE – Tiszavasvári SK 5:1

Tiszavasvári SK – Kölcse SE 0:2

Tiszavasvári SK – Újfehértó SE 1:6

Következő heti menetrend:

2022.09.29 – U14 TSK – Filo SE

2022.10.02 – U11

(Néhány kép a Nagykálló elleni meccsről)

További cikkek