“Mozogjunk Egyet! Együtt! Tiszavasváriban!”

Új Év, új fogadalmak: „Többet mozgok, egészségesebben élek, stb.! Ugye ismerős? Aztán jön a nagy kérdés: Kivel? – mert egyedül olyan unalmas. És valljuk be, a motiváció sem olyan. Ehhez nyújt segítséget egy új kezdeményezés, aminek a lényegét elmondja Leányvári Attila: – Olyan programon gondolkodtam, ami lehetőség biztosít minden érdeklődőnek közösségben sportolni, kipróbálni különböző mozgásformákat. Úgy voltam vele, ha már máshol eredményesen működik, (Mozdulj Nyíregyháza!) akkor Tiszavasváriban miért ne? Polgármester Úrral többször egyeztettem, de ismerve a sporthoz való hozzáállását, nagyon nem kellett győzködni. Ezt követően a Tiszavasvári Sport Klub keretében pályáztunk az SOSZ terhére, amit az EMMI támogat, – és nyertünk. A program lényege, hogy heti 1 alkalommal CrossFit, Jóga, Gerinctorna, Zumba foglalkozásokat tartanak képzett szakemberek, valamint a csónakázó tó körüli futópályán  közösen küzdheti le mindenki a  távolságot akár futva, akár sétálva. A rendelkezésre álló szabadtéri kondipark eszközeinek szabályos használatát képzett szakember segítségével sajátíthatja el bárki. Lehetőség lesz egymás közötti teljesítmény versenyek megvívására is. És ami fontos: MINDEZ INGYEN! A részletekkel hamarosan jelentkezünk.

Hasonló bejegyzések

Kosárlabda U11 – 2023 első fordulója

Kosárlabda U11 – 2023 első fordulója

Vasárnap U11-es kosárlabda csapatunk kezdte meg az évet. A korosztályos bajnokság 4. fordulóját Nyíregyházán rendezték. Első mérkőzésünket a rendező csapattal, a Nyíregyházi Kosárlabda Klub - Bethlen ellen játszottuk, ahol az igen szoros játékkal végül a mi csapatunk...

Kosárlabda bemutató

Kosárlabda bemutató

A Nyíregyházi Blue Sharks kosárlabda csapat három tehetsége járt nálunk egy bemutatót tartani. A látványos bemutató után megmérkőzhettek a mi csapataink ellen is.