Öregfiúk bajnokság – tavaszi forduló

Hétvégén szombaton az öregfiúk csapatunk is megkezdte a bajnokság tavaszi mérkőzéseit. A Tiszavasvári helyszínen Újfehértó, Kölcse és Pap öregfiúk csapatai sorsolták a hazai csapat mellé, mely csapatok közül Pap csapata egészségügyi (COVID) helyzet miatt nem érkezett meg.

A mérkőzések eredményei:

Tiszavasvári – Kölcse 3:1 A mérkőzés kezdetétől kiemelt figyelemmel és összeszedetten játszott amelynek a 8. percben meg is lett az eredménye Fazekas Viktor góljával vezettünk, majd egy gyönyörű támadás végén a kapu előtt szinte nullára kipasszolva Petruska Zoltán belőtte második gólunkat. A második félidő elején az ellenfél Barta Zoltán révén szépített, de a végeredményt a 24. percben Sági Csaba labdazsonglőr módjára a kapuba juttatva a labdát beállította a 3:1-es végeredményt.

A következő mérkőzésünk Újfehértó ellen volt, mely mérkőzés 3. percében Fazekas Viktor ismét betalált, ezzel 1:0-ra vezettünk, az első félidőben több helyzet adódott itt is – ott is de az eredmény nem változott. A második félidő 5. percében legnagyobb bánatunkra Szilágyi Imre kiegyenlített. A mérkőzés végéig hátralevő időben több helyzet alakult ki mindkét csapat részére, fokozva ezzel az izgalmakat, de több gól már nem született.

A Pap ellen mérkőzés elmaradt, annak három pontját 3:0 gólkülönbséggel ítéli oda mindhárom csapat részére a verseny bizottság a későbbiekben.

Hasonló bejegyzések

Levelek ellen folytatódott a bajnokság – U14

Levelek ellen folytatódott a bajnokság – U14

Lejátszotta újabb bajnokiját az U-14 csapatunk. Remek környezetben, kellemes ellenféllel és jó játékvezetés mellett egyetlen pillanatig nem volt kérdés a siker. Köszönjük a baráti fogadtatást, további sok sikert kívánunk a Leveleknek. Levelek - Tiszavasvári SK U-14...

Labdarúgás U13 – Megkezdtük a bajnokságot

Labdarúgás U13 – Megkezdtük a bajnokságot

Hétfőn elkezdődött végre az U-13 bajnokság is. Tornarendszerben sikerült megmérkőznünk Tiszavasvári, Tiszalök és Rakamaz csapataival Mérlegünk 1 siker és 2 bunker. Igyekszünk javulni, HAJRÁ TSK-MAGISZTER!

U11-es labdarúgó csapatunknak is megkezdődött a bajnokság

U11-es labdarúgó csapatunknak is megkezdődött a bajnokság

Múlt vasárnap U-11 labdarúgó csapatunk is megkezdte versenyidőszakát. Remek ellenfelekkel találkoztunk, tanultunk is sokat. Köszönjük az oktatást Kemecsének, Nyírpazonynak, Kálmánházának és a Grundnak. 3 "győztes" és 1 "vesztes" mérkőzés lett a vége. A legjobbunk...