Öregfiúk bajnokság – tavaszi forduló

Hétvégén szombaton az öregfiúk csapatunk is megkezdte a bajnokság tavaszi mérkőzéseit. A Tiszavasvári helyszínen Újfehértó, Kölcse és Pap öregfiúk csapatai sorsolták a hazai csapat mellé, mely csapatok közül Pap csapata egészségügyi (COVID) helyzet miatt nem érkezett meg.

A mérkőzések eredményei:

Tiszavasvári – Kölcse 3:1 A mérkőzés kezdetétől kiemelt figyelemmel és összeszedetten játszott amelynek a 8. percben meg is lett az eredménye Fazekas Viktor góljával vezettünk, majd egy gyönyörű támadás végén a kapu előtt szinte nullára kipasszolva Petruska Zoltán belőtte második gólunkat. A második félidő elején az ellenfél Barta Zoltán révén szépített, de a végeredményt a 24. percben Sági Csaba labdazsonglőr módjára a kapuba juttatva a labdát beállította a 3:1-es végeredményt.

A következő mérkőzésünk Újfehértó ellen volt, mely mérkőzés 3. percében Fazekas Viktor ismét betalált, ezzel 1:0-ra vezettünk, az első félidőben több helyzet adódott itt is – ott is de az eredmény nem változott. A második félidő 5. percében legnagyobb bánatunkra Szilágyi Imre kiegyenlített. A mérkőzés végéig hátralevő időben több helyzet alakult ki mindkét csapat részére, fokozva ezzel az izgalmakat, de több gól már nem született.

A Pap ellen mérkőzés elmaradt, annak három pontját 3:0 gólkülönbséggel ítéli oda mindhárom csapat részére a verseny bizottság a későbbiekben.

Hasonló bejegyzések

Öregfiúk Bajnokság 10. forduló

Öregfiúk Bajnokság 10. forduló

Szombaton Nyírbátorban játszott Öregfiúk labdarúgó csapatunk. Az első meccset a Nyírmeggyes SK ellen vívtuk, melyen végül 1:+3-ra a mi sikerünket hozta. A második mérkőzést a Kölcse SE csapata ellen játszottuk, ahol ismét 1:3 lett a végeredmény a mi javunkra. Az...

Utolsó mérkőzés – Labdarúgás U14

Utolsó mérkőzés – Labdarúgás U14

Tegnap délután, hazai környezetben fejeztük be a bajnokságot U-14 csapatunknak. Kemény mérkőzésre számítottunk, nem is maradt ki semmi a mérkőzésből. Szövegelés, sárga lapok, kemény csörték. Mindkét csapat odatette magát testben s lélekben sikerült feléjük...

Labdarúgás – Bozsik – U11 és U13

Labdarúgás – Bozsik – U11 és U13

Az időjárás kegyesnek bizonyult, így U-11 és U-13 korosztályunk is visszatért a pályákra. Gratulálunk különdíjasainknak: Ábri Dániel Emilián (U-11) és Rézműves Róbert (U-13). Hajrá TSK-Magiszter!