Öregfiúk bajnokság – tavaszi forduló

Hétvégén szombaton az öregfiúk csapatunk is megkezdte a bajnokság tavaszi mérkőzéseit. A Tiszavasvári helyszínen Újfehértó, Kölcse és Pap öregfiúk csapatai sorsolták a hazai csapat mellé, mely csapatok közül Pap csapata egészségügyi (COVID) helyzet miatt nem érkezett meg.

A mérkőzések eredményei:

Tiszavasvári – Kölcse 3:1 A mérkőzés kezdetétől kiemelt figyelemmel és összeszedetten játszott amelynek a 8. percben meg is lett az eredménye Fazekas Viktor góljával vezettünk, majd egy gyönyörű támadás végén a kapu előtt szinte nullára kipasszolva Petruska Zoltán belőtte második gólunkat. A második félidő elején az ellenfél Barta Zoltán révén szépített, de a végeredményt a 24. percben Sági Csaba labdazsonglőr módjára a kapuba juttatva a labdát beállította a 3:1-es végeredményt.

A következő mérkőzésünk Újfehértó ellen volt, mely mérkőzés 3. percében Fazekas Viktor ismét betalált, ezzel 1:0-ra vezettünk, az első félidőben több helyzet adódott itt is – ott is de az eredmény nem változott. A második félidő 5. percében legnagyobb bánatunkra Szilágyi Imre kiegyenlített. A mérkőzés végéig hátralevő időben több helyzet alakult ki mindkét csapat részére, fokozva ezzel az izgalmakat, de több gól már nem született.

A Pap ellen mérkőzés elmaradt, annak három pontját 3:0 gólkülönbséggel ítéli oda mindhárom csapat részére a verseny bizottság a későbbiekben.

Hasonló bejegyzések

Labdarúgás U7-U9 – Utolsó őszi kinti forduló

Labdarúgás U7-U9 – Utolsó őszi kinti forduló

Vasárnap utolsó kinti Bozsik fesztiválon járt U-7 és U-9 korosztályú csapatunk. Az időjárás ellenére rengeteg mosolygós arccal találkozhattunk. Gratulálunk mindenkinek, különdíjasaink: Balogh Teodor és Makula András (U-7), Balogh Csongor és Balogh Teofil (U-9). HAJRÁ...

Labdarúgás U11 – utolsó őszi forduló

Labdarúgás U11 – utolsó őszi forduló

Múlt vasárnap U-11 csapatunk lépett pályára Örökös földön. Kiváló ellenfelekkel szemben 2 sima 1 fordított arányban mérlegeltek. Külön gratuláció Makula Nikolasznak, csapatuk legjobbjának. HAJRÁ TSK-MAGISZTER!

Labdarúgás U13 – 4. forduló

Labdarúgás U13 – 4. forduló

Az U-13 csapatunk 4-szer látta vendégül a Tiszavasvári SE, a Tiszalök VSE és a Rakamaz csapatait. A két döntetlent és egy vereséget ragyogó időjárásban és remek játékvezetés mellett sikerült összehozni. Két nap múlva visszavághatunk majd a zárófordulóban. HAJRÁ...