U14-es labdarúgónk az Év Sportolója Gálán

Minden év legrangosabb hazai sport ünnepének számít az M4 Sport – Az Év Sportolója Díjátadó Gála, ami 2022-ben január 6-án 20 órától a Nemzeti Színházban került megrendezésre, kb. kétórás színpadi program keretében, amit az M4 Sport élőben közvetített. 12 díj került átadásra felkért neves, köztiszteletben álló személyiségek által. A díjak kb. 50 cm magas, aranyozott porcelán vázák, amit 12 fő 12-14 év közötti utánpótlás sportoló közreműködésével – Ők vitték be a díjakat – került átadásra a díjátadókat kísérve.
A 12 fő ifjú sportoló delegálására a Sportegyesületek Országos Szövetsége a tagegyesületeinek adott lehetőséget, a sportszervezetek azon sportolói közül, akik igazán megérdemlik ezt az elismerést (bajnokok, csapatkapitányok, jó tanulók, stb.). Miután a felhívásra a Tiszavasvári Sport Klub is leadta jelölését, nagy megtiszteltetés érte egyesületünket, hiszen az U14 korosztályos labdarúgó csapatunk csapatkapitánya Balogh Zorán kiválasztásra került.
A díjhordozó fiatal sportolók egyesületük gálamelegítőjében mentek a színpadra, ezért „fellépésük” egyben a klub számára is nagy nyilvánosságot és elismerést jelent.
Zorán az Év Sportpillanata díjának átadásán segédkezett Papp Dániel MTVA Vezérigazgató és Sárosi Laura nemzetközi Fair Play díjas, a Spanyol Királynő által kitüntetett tollaslabdázó díjátadóknak.
A díjátadó gálán kicsit meghatódtam és mérhetetlenül büszke voltam ifjú sportolónkra, a Tiszavasvári Sport Klubra, minden munkatársamra. Jó érzés volt Tiszavasvári lakosként ott lenni.
Nagyon bízom benne, hogy Zorán kiválasztása és a magyar sport egyik legfényesebb eseményén, a legjobb sportolók elismerésének ünnepén való szereplése egy picit hozzájárult ahhoz, hogy aki nézte a Gála közvetítését szintén büszke volt ha csak egy rövid ideig is arra, hogy városunk lakója.

További cikkek